blog posts

Cum instalezi platforma WordPress?

Cum instalezi platforma WordPress?

Când spunem WordPress, ne referim la WordPress.org, platforma open-source renumită la nivel mondial și folosită de peste 33% din site-urile lumii. Uneori, când auzi că WordPress este gratuit și apoi intri pe WordPress.com, s-ar putea să ai un mic șoc – ei bine, cele două instrumente sunt diferite, iar noi ne referim când vorbim despre WordPress la platforma WordPress.org! 

Aceasta necesită instalare, însă stai fără griji, tutorialul pe care l-am pregătit pentru tine este simplu și ușor de pus îpractică. Poți să salvezi acest articol pentru a te asigura că îl găsești oricând mai ai nevoie de a instala platforma WordPress pe un nou domeniu!

Aceasta necesită instalare, însă stai fără griji, tutorialul pe care l-am pregătit pentru tine este simplu și ușor de pus în practică. Poți să salvezi acest articol pentru a te asigura că îl găsești oricând mai ai nevoie de a instala platforma WordPress pe un nou domeniu!

Deschide Cpanel și loghează-te cu datele primite de la provider-ul tău de hosting

Dă scroll în josul paginii până ajungi la script-ul WordPress

Apasă pe butonul ”Install Now”

Setează numele website-ului tău și descrierea acestuia

Alege o temă – acest lucru poate fi făcut și mai târziu, dar dacă tot ai început, ar fi păcat să nu faci totul deodată!

Apasă pe butonul ”Quick Install”

Cât de simplu a fost! Bineînțeles, există și metode mai complicate de instalare a platformei WordPress, însă noi am vrut să ne asigurăm că o primești pe cea mai simplă dintre acestea! Procesul durează câteva minute iar apoi o să poți începe să lucrezi la propriul tău website!

Rămâi pe blogul nostru pentru a te asigura că nu pierzi nicio postare! Seria noastră: ”Cum să creezi un website în 30 de minute” prinde contur!